Annons

27 maj 2015

Efter veckor av längtan

Lång historia kort.

Fick en vit spjälsäng. Jättesnällt. Jättesnyggt. Brun spjälsäng säljes. Stod i sovrummet i 2 veckor. Klättrade över den varje dag. Såld igår. Pengar till en ny vardagsrumsmatta.

Så idag ska jag till rusta och köpa antingen denna:



Eller denna:



Mitt första riktiga äventyr utanför kommunen på snart en månad. Jag känner mig som en rebell.

Jag vet inte hur många gånger jag googlat på rustas mattor. Den jag ville ha från början gick ut på REA och tog slut. Så nu j*vlar SKA jag ha en matta nu när de har fått in nya snygga.

Sen är det kökslamporna också. Från IKEA.
NYMÖ Lampskärm IKEA Skapa din egen personliga taklampa eller golvlampa genom att kombinera lampskärmen med valfritt upphäng eller valfri lampfot.
De har jag tittat på och dreglat efter i typ ett halvår. Jag har hatat den gräsliga lampan vi har nu sen jag köpte den för 6 år sen. Men jag måste vänta till den 12 juni för då kommer skatteåterbäringen ;) Inte ens vilda hästar och pest kan hålla mig borta då från ikeas lampavdelning. Kan hända att jag bunkrar upp med lampor till andra rum som också saknar belysning. Jag vägrar leva en 4:e vinter i detta hus utan ljus. Nio rum och fyra har ingen takbelysning. Annars smyger jag ner 400 askar värmeljus.

Som sagt, jag känner mig som en rebell. Våghalsad, bestämd och lite galen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Annons