Annons

15 december 2011

Fel dag

Idag är det bara helt enkelt fel dag. Det började bra men sen gick det åt helvete och nu är jag typ arg [verkligen-helvetes-skit-arg-fast-jag-försöker-att-inte-visa-det] och ingenting känns roligt.

Det började med att katten fick makrill eftersom att allt torrfoder var slut, jag vill helst undvika det eftersom att det luktar så illa och katten typ alltid kräks av det men han följde eftermig överallt och vägrade ge sig. Jag råkade tappa burken med makrill över disken och blev tvungen att skölja upp allt.

Därefter blev jag sen till affären [måste köpa helvetes-skit-jävla-kattmat] som gjorde att jag blev sen till dagis som sen gjorde att jag fick springa upp till jobbet med Desmond och kattmat.

De två timmarna jag var på jobbet innan jag kunde gå hem och vabba var helt rent ut sagt förjävliga. Inte nog med att jag hade en tjatig 3 åring som pep "mamma, varför då, mamma, mamma, varför då" oavbrutet i mitt öra så befann jag mig ett ett kaos med störig elkille som skulle sätta upp lampor, en vikarie som bara stod rakt upp och ner i köket och när jag försökte dela upp arbetsuppgifterna sa hon att hon hade gjort det jag tilldelade henne så mycket att hon inte ville göra det [?! Whata f¤ck?] och inte nog med det blev jag tillrättavisad av den andra vikarien som om vartannat sa: "Så där har jag inte fått lära mig..." Helt ärligt? Efter dessa två timmar börjar jag verkligen undra vad jag egentligen gör på jobbet. Jag kan lika gärna bara gå dit och skita i alla rutiner för ingen läser de jävla arbetsplanerna ändå. Dårhus. Ett förbannat jävla dårhus är vad det är.

När jag väl kommit hem efter att ha gapat alldelles för mycket på mitt barn [jag vet inte hur många gånger jag sagt nej, inte, sluta till Desmond idag], tagit in dyblöt post, slängt soppåsarna som läckt i hallen lagade jag en skitäcklig lasange för det fanns inga passerade tomater hemma. Ingen åt och jag slängde resten i soporna. Som slutkläm [eller halvvägs] luktar det ljummen makrill i hela köket.

Jag går och lägger mig istället. Tvätten skiter jag i, den kan gladjeligen ruttna i maskinen för jag orkar inte bry mig. Jag vill bara att den här skit-dagen ska ta slut.

Jag vill typ kasta något. Förstöra något. Ställa mig och skrika rakt ut. Det vore gudomligt skönt.

2 kommentarer:

  1. Oj oj, det lät inte som någon bra dag... :-P

    Du har inte skrivit sen dess. Hoppas du återhämtat dig (och lugnet)?

    SvaraRadera

Annons