Annons

15 november 2011

Bruna fyrkantiga kakor och hormontårar

Väntar i skrivande stund på att min chokladsmet ska smälta. Jag blev helt plötsligt sjukt sugen på brownies. Totalt pank som man är blev jag innerligt glad när jag faktiskt (Hur stora är oddsen?) hittade alla ingredienserna hemma och i tillräcklig volym. Winning!

Vi har varit iväg till Nacka sjukhus idag och träffat handkirurgen/läkaren som nu i slutet på förra månaden opererade min man för femte gången (och hon ska kalla sig specialist!?) Hon är tydligen en av två handkirurger i Sverige som gör den typ av operation som min man tydligen behövde eller vi vet inte riktigt längre. Sjukt rolig är hon iallafall och Adde skojade om att han numer känner igen städpersonalen på sjukhuset eftersom att han har varit där så många gånger.

Hur som helst ser det varken bra eller dåligt ut. Skenan hade skavt upp operationsåret och Adde tyckte att det så skitäckligt ut. Dock kände han inget av såret då huden på ovansidan av handen typ är förlamad eller nått. Vi fick med oss en massa skojiga epitelplåster, bandage och skojiga handstrumpor och jag ska få leka uska. Vi tog oxå en sväng ner till Rehab för att få en ny, formgjuten hårdskena. Jo men visst. Skämtar de eller? har det gått kurs för att lära sig det där eller? Adde skulle få en skena han kunde ha till han varit på olmed och fått en ny läderortos eftersom att den gamla innehöll nickel men den som bruden gjorde på rehab idag är det sämsta papmaché jag sett! Adde kunde knappt hålla sig för garv när han satt där och hon fixade. dessutom fanns materialet bara i rosa. Som att Adde kommer ha den på sig. Jo men visst.

Påväg till dagis för att hämta yrvädret ringer mäklaren och berättade att det finns flera köpare på huset som läget ser ut nu, dessutom fyra av dem som skrivit upp sig som intresserade har han heller inte hunnit prata med så det ser mycket bra ut.

Märkligt nog hade en velat diskutera priset (?) trots att vi har acceptpris och därtill ett tämligen lågt sådant. Vet man inte hur marknaden ser ut eller? Hur man kan man ens föreslå det? Vi har ju satt ett acceptpris för att vi inte vill ha några skambud. Vi säljer ett riktigt bra hus, besiktigat, utan några hemligheter eller skavanker (bortsett från balkongen som ser ut som ett helvete men det lär man knappast missa) till ett ruskigt bra pris. Det är nästan så att jag blir arg.

Meeeeeeeeeeeen det blir jag inte för jag tänker inte bry mig. Jag ska äta brownies och titta på tv3 play - Drömmen om ett barn och lugnt inse att jag är långt ifrån ensam om att vilja ha en bebis och inte riktigt få till det. Än. Eller?

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Annons